Partners

Ontdek hier onze trouwe partners met wie we al vele jaren een perfecte samenwerking hebben uitgebouwd.

 • Caparol

  Caparol is sinds 1969 actief in België. Gedurende deze periode is er een positie bereikt die gerespecteerd wordt. Dankzij een zeer breed en kwalitatief hoogstaand productenpakket, de inzet van deskundige medewerkers en enthousiaste groothandelaren is Caparol uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische markt.

 • Knauf

  Als leider in de fabricage van gipspleisters voor de bouw biedt Knauf hoogwaardige en praktische oplossingen voor de afwerking van gebouwen. Al van bij zijn oprichting is Knauf een onmisbare speler binnen het domein van de afwerking. Het bedrijf is blijven evolueren en innoveren, en heeft zich voortdurend onderscheiden in de loop van een geschiedenis die wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van vruchtbare samenwerkingen.

 • Willco

  Willco Products levert het meest volledige programma decoratieve sierpleisters. Service is uiterst belangrijk bij Willco Products. De Willco Sierpleisters en –verven voldoen aan de hoogst mogelijke normen voor wat betreft de licht- en weersbestendigheid. Méér dan 35 jaar ervaring in sierpleisters.

 • STO

  Gevelisolatie is sinds jaren de specialiteit van Sto. StoTherm Classic wordt als het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld beschouwd. Het product dat al 40 jaar zijn waarde bewijst, staat synoniem voor kostenefficiëntie, betrouwbaarheid en designvrijheid.